Acest site apartine firmei S.C. COTAN ECONOMIC S.R.L.

Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui website sunt proprietatea S.C. COTAN ECONOMIC S.R.L.
Continutul site-ului www.iamatour.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, fara permisiunea anterioara scrisa a S.C. COTAN ECONOMIC S.R.L.

S.C. COTAN ECONOMICS.R.L. nu este responsabila de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din www.iamatour.ro.

S.C. COTAN ECONOMIC S.R.L. nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice natura ale www.iamatour.ro.

Informatiile din formularul de contact sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea pachetelor de servicii comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., nefiind in nici un caz furnizate/vandute unei terte parti. S.C. COTAN ECONOMIC S.R.L. nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.iamatour.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.iamatour.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.iamatour.ro SI VA FACE OBIECTUL UNEI PLANGERI PENALE LA ORGANELE DE POLITIE, IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEASTA.

Orice litigiu aparut intre clienti si S.C. COTAN ECONOMIC S.R.L. va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Zalau.

S.C. COTAN ECONOMIC S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura website-ului.

S.C. COTAN ECONOMIC S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori ce pot aparea in descrierile sejururilor si circuitelor, a altor produse si servicii sau in preturile de pe www.iamatour.ro.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.

Cere o oferta de pret!Fa click AICI!