Slide background
Slide background
Slide background

Agentia de turism IAMA TOUR se adreseaza atat turistilor individuali, familiilor si cuplurilor care calatoresc in tara si strainatate, cat si oamenilor de afaceri, firmelor, companiilor si institutiilor. Suntem la dispozitia dumneavoastra cu o bogata oferta de pachete turistice, hoteluri, vile si pensiuni, sali de conferinta si alte servicii specifice. Toate sunt selectate cu grija, astfel incat sa garantam calitate si siguranta clientilor nostri.

IAMA TOUR  este o punte intre lumea de zi cu zi si pasiunea de a calatori. Pentru noi, orice calatorie inseamna o poarta deschisa catre un loc care bucura sufletul prin bogatia oferita: tinuturi noi care va asteapta sa le strabateti, oameni  frumosi care au o poveste de spus, gusturi savuroase, plaje cu nisipuri matasoase, orase cosmopolite, catedrale si monumente care uimesc pur si simplu, munti scaldati in soare ori mari care pot fi strabatute cu toate panzele sus.

IAMA TOUR nu este o simpla agentie de turism, ci porneste de la visul dumneavoastra si il aduce in plan real. Fie ca alegeti  o destinatie in tara sau in strainatate, ca faceti o calatorie de afaceri sau una in interes personal,  ca mergeti cu copiii sau cu persoana iubita, in grup sau individual, suntem pregatiti sa gasim mereu cea mai optima solutie pentru a va satisface exigentele.

Pentru ca visul dumneavoastra de vacanta este important pentru noi, ne angajam sa va oferim servicii turistice competitive. Va stam la dispozitie cu sfaturi de calatorie gratuite, cu raspunsuri promte la intrebarile si solicitarile dumneavoastra, iar expertiza si experienta noastra vor sta la baza unei relatii client-furnizor desavarsite.

Cere o oferta de pret!Fa click AICI!