Durata: 7 nopti
Locatie: Budva
Pret: de la 160 euro
Solicita oferta

Budva – Vila Mirko

Avantaje: balcoane spatioase, internet, TV satelit, proprietar foarte amabil, aer conditionat inclus, incapere pentru bagaje si baie in ziua plecarii.
Localizare: la 300 m de plaja Slovenska şi 750 m de oraşul vechi Budva.Camere: studiouri de 2 sau 3 persoane dotate cu tv satelit, aer condiţionat, baie proprie cu wc si duş, bucătărie – chicinetă echipată cu frigider, plită, veselă, tacâmuri, cu sau fara balcon/terasa. Dublă promo:camere mai mici ca şi spaţiu, fără balcon, nerenovate. Dublă/triplă standard: camere mai mari ca şi spaţiu, cu balcon/terasă, nerenovate. Dublă superior: camere spatioase cu balcon, complet renovate.Masa: fara masa. Optional se poate asigura la un restaurant din apropiere: mic dejun – 45 euro/persoana/sejur sau demipensiune 85 euro/persoana/sejur.

Facilitati: vila dispune de terasa comuna, internet wi-fi la parter, supermarket la cca 150 m si statie de autobuz la 100 m.

Plecari in fiecare zi de VINERI, incepand cu 21.06.2019 – cu intrare la cazare sambata – posibilitate de sejur de 7 /14 nopti.

Tarif: de la 160 euro/persoana

Un copil între 2 – 6.99 ani, beneficiaza de cazare gratuită cu 2 adulţi în cameră (fără pat suplimentar)

Pachetul include :

  • cazare 7 nopţi în Vila Mirko
  • transport autocar
  • aer conditionat

 Pachetul nu include:

  • Asigurarea medicala si storno
  • Taxa de statiune: 1,5 euro/adult/zi; 1 euro/copil sub 7 ani/zi

 

Supliment transfer:

Transfer din orasele Baia Mare, Satu Mare, Bistrita, Oradea, Zalau, Tg Mures, Dej: 15 euro / persoana. Transferurile se efectueaza pentru minim 2 persoana pana la Cluj-Napoca cu masini proprii de capacitate diferita.

Transfer din orasele Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Sibiu: 20 euro/persoana. Transferurile se efectueaza pana la Sebes pe curse de linie. La retur, imbarcareapentru transfer se va face din Arad.

 

Plecari garantate: transportul se va realiza cu microbus / autocar in functie de numarul de persoane inscrise (grup minim de 35 de persoane pentru autocar). Repartizarea locurilor se va face in ordinea inscrierilor, numarul locului va fi comunicat cu exactitate la imbarcare, de catre insotitorul de grup.

Traseu: Cluj-Napoca – Turda – Alba-Iulia – Sebes – Deva – Arad – Timisoara (Stamora Moravita) – tranzitare Serbia pe timp de noapte (Vrsac – Smederevo – Kragujevac – Kraljevo – Novi Pazar) – Muntenegru (Berane – Kolasin – Podgorica – Budva).

 

cod.hs

Cere o oferta de pret!Fa click AICI!