Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Eforturile noastre urmaresc in primul rand cresterea permanenta a gradului de satisfactie al clientilor. Fiecare detaliu planificat cu grija inseamna un pas in plus catre o vacanta reusita, catre o intalnire de afaceri care s-a desfasurat in cele mai bune conditii sau catre un circuit turistic ori o croaziera care sa va umple de bucurie. Pentru a va putea ajuta sa luati decizii corecte in raport cu nevoile personale, suntem mereu la curent cu schimbarile survenite constant in piata dinamica a serviciilor de turism.

Avantajele pe care le oferim
Calatorind cu IAMA TOUR va asigurati nu doar cele mai bune preturi, ci si de calitatea serviciilor achizitionate. Fie ca v-ati decis pentru pachete de vacanta tailor made, special adaptate cerintelor dumnevoastra, fie ca ati optat pentru vacante predefinite, va oferim cel mai bun raport calitate-pret. Un management eficient al timpului este al doilea mare avantaj pe care il puteti bifa colaborand cu noi. De ce sa nu profitati de timpul salvat pentru a savura o cafea, a petrece mai mult timp cu familia ori pentru a face cumparaturile pentru viitoarea calatorie?

Resursele noastre
Agentia de turism IAMA TOUR se bazeaza pe o echipa dinamica si solida, formata din specialisti de destinatie care intreprind constant calatorii de informare. Prin aceasta, va garantam viziunea din interior asupra destinatiei, astfel incat sa porniti la drum cu toate informatiile de care aveti nevoie. Pasiunea si profesionalismul echipei noastre sunt completate de resurse financiare solide si de parteneri cu o experienta indelungata in turism. Va putem oferi, astfel, programe turistice în România, unde sa strabateti trasee familiare, beneficiind de cazare in unitaţi hoteliere selectate, sau vacante exotice in colturi de lume pe care sa le descoperiti in siguranta, cu asistenţă de specialitate oferită de ghizi atestaţi.

Visul dumneavoastra frumos are nevoie de sustinere pentru a deveni realitate.

IAMA TOUR va ofera bucuria unei vacante superbe, in care sa descoperiti locuri si oameni noi, dand frau liber in acelasi timp imaginatiei si bunului gust!

Cere o oferta de pret!Fa click AICI!