Locatie: MAMAIA
Pret: de la 375 lei/ persoana/ 5 cazari cu mic dejun
Solicita oferta

Descriere generala: Un hotel unic in felul lui,  (parterul si etajul 2 – rosu, etajul 1 – alb, etajul 3 – verde), cu  piese de mobilier, amenajari interioare si obiecte decorative deosebite,hotel Central  ofera turistilor sentimentul de relaxare si odihna. La piscina se desfasoara zilnic programe de intretinere corporala atat prin orele de aerobic si aquagym, cat si prin terapiile de infrumusetare ale mini-spa-ului deschis in incinta piscinei.
Localizare: Hotelul este situat in centrul statiunii, la 50 m de plaja.
Dotari generale: restaurant cu 350 locuri , parcare proprie,piscine in aer liber(acces gratuit) loc de joaca pentru copii (amenajat langa terasa restaurantului),teren de sport,  salon de infrumusetare si relaxare, spectacole de muzica si dans, bar la hotel, terasa cu vedere spre mare, lift.
Dotari camere: aer conditionat, TV-LED, minibar, baie cu dus, balcon, telefon cu acces international, internet WIFI.
Facilitati pentru conferinte: Hotelul dispune de o sala cu capacitate de maxim 60 de locuri dotata cu aer conditionat, videoproiector, retroproiector, ecran de proiectie, suport de flipchart.
Servicii incluse in tarif: informatii privind orarul mijloacelor de transport; trezirea clientilor la ora solicitata; pastrarea obiectelor de valoare; transmiterea de mesaje; predarea si expedierea corespondentei clientilor; expedierea prin retur la domiciliu a scrisorilor sosite dupa plecarea clientilor; acordarea de medicamente si materiale sanitare in cadrul primului ajutor in caz de accident; comenzi taxi; oferirea de material de propaganda si informare turistica.
Servicii cu plata: servicii telefonice si fax; multiplicari documente; rezervari de locuri in alte unitati de alimentatie publica.
Servicii de masa: se acorda in Restaurantul Central, categoria I, mic dejun bufet suedez, pranzul si cina cu un card-client. Mic dejun inclus in tarif.
•    Pranz/Cina= 40 lei / zi / persoana;

Facilitati copii: (in camera cu 2 adulti):
– Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-6 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar si achita 50 % la serviciile de masa;
– Copiii cu varsta cuprinsa intre 6-12 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar dar achita  masa in valoare de 32 lei/zi.;
– Copiii cu varsta de peste 12 ani achita 75% din valoarea unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar iar serviciile de masa se achita integral.

Cere o oferta de pret!Fa click AICI!