Durata: 7 NOPTI
Pret: de la 205 euro/persoana/sejur
Solicita oferta

Hotelul Armonia Lefkada 3* este construit in stil traditional si este situat la 1,5 km de plaja.

Facilitati hotel: restaurant, room service, parcare, bar, bar la piscina, piscina exterioara. Facilitati camere: aer conditionat, balcon, uscator de par, internet, frigider, baie proprie cu dus, telefon.
Gratuit: wi fi, baby cot. Contra cost: aer conditionat, seif la receptie.

Conditii de rezervare si informatii utile
Rezervarile se vor face in urma achitarii unui avans de minim 50%, urmand ca serviciile sa fie achitate integral cu minim 2 saptamani inainte de plecare;
Taxa de statiune nu este inclusa in pretul de cazare.
Asigurarea medicala nu este inclusa in pret, este optionala; asigurarea storno (2% din pretul total al pachetului de servicii) – este optionala, nu este inclusa pret.
Bauturile alcoolice sau racoritoare nu sunt incluse in pret;
Preturile pentru copii sunt valabile in cazul in care acestia impart camera cu doi adulti platitori.
Durata minima a sejurului este de 7 nopti.
Clasificarea pe stele a hotelurilor din oferta este cea atribuita oficial de autoritatile de resort din Grecia.
Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data tiparirii ofertei; agentia nu raspunde pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelurilor sau ale camerelor.
Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei trebuie semnalate de catre turist direct la receptia hotelului.
In ultima zi de sejur, camerele se elibereaza la ora 10:00 dimineata.
Oferta este valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii; in cazul in care camerele la hotelul solicitat sunt epuizate, agentia va oferi alternative cat mai apropiate ca buget si confort de varianta initiala;
Pentru anumite facilitati hotelul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel, solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;
Documente necesare calatoriei:
Pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara sau carte de identitate valabila.
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste).
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Daca turistul paraseste camera inainte de sfarsitul sejurului  nu se ramburseaza contravaloarea zilelor ramase din sejur.

Cere o oferta de pret!Fa click AICI!