Durata: 7 NOPTI
Locatie: Taormina
Solicita oferta

HOTEL ARISTON 4*

Transport Avion Bucuresti – Catania, compania Blue Air

Localizare Hotel Ariston: aproape de centrul statiunii Taormina, la aprox. 60 km distanta de aeroportul Catania.
Caracteristici hotel: construit in 1970, renovat in 2002, restaurant, pianobar, gradina, piscina in aer liber, lift, incalzire, camera de bagaje.
Camerele sunt echipate cu: baie cu dus sau cada, uscator de par, telefon, TV satelit, minibar, seif, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, aer conditionat. Camerele standard nu au balcon. Camerele superior au vedere frontala la mare, iar la sosirea clientilor in hotel se ofera fructe, vin, apa, halate de baie, sezlong la piscina. Camerele superior nu au balcon.

Pentru Tarife si Disponibilitati solicitati oferta.

INFORMATII UTILE INAINTE DE CALATORIE:
– Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara sau carte de identitate valabila. Copiii care nu poseda carte de identitate trebuie sa aiba pasaport propriu.
– Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar si procura de la ambii parinti pe care sa le prezinte la frontiera.

Cere o oferta de pret!Fa click AICI!