Durata: 7 NOPTI
Pret: de la 160 euro/persoana/sejur
Solicita oferta

Este amplasat la 300 m de plaja, 3,5 km de orașul Lefkada  si 5 km de orasul Nydri.

DOTARI CAMERE:
Camerele Hotelului Christina Studios 3* sunt dotate cu o bucatarie, cabină de dus, mobilier modern si un televizor, pentru a va asigura tot confortul.

FACILITATI:
Hotelul Christina Studios 3* detine o piscina pentru adulti, piscina pt copii, sala cu televizor, semineu, internet, parcare, bar, gradina.

Conditii de rezervare si informatii utile
Rezervarile se vor face in urma achitarii unui avans de minim 50%, urmand ca serviciile sa fie achitate integral cu minim 2 saptamani inainte de plecare;
Taxa de statiune nu este inclusa in pretul de cazare.
Asigurarea medicala nu este inclusa in pret, este optionala; asigurarea storno (2% din pretul total al pachetului de servicii) – este optionala, nu este inclusa pret.
Bauturile alcoolice sau racoritoare nu sunt incluse in pret;
Preturile pentru copii sunt valabile in cazul in care acestia impart camera cu doi adulti platitori.
Durata minima a sejurului este de 7 nopti.
Clasificarea pe stele a hotelurilor din oferta este cea atribuita oficial de autoritatile de resort din Grecia.
Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data tiparirii ofertei; agentia nu raspunde pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelurilor sau ale camerelor.
Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei trebuie semnalate de catre turist direct la receptia hotelului.
In ultima zi de sejur, camerele se elibereaza la ora 10:00 dimineata.
Oferta este valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii; in cazul in care camerele la hotelul solicitat sunt epuizate, agentia va oferi alternative cat mai apropiate ca buget si confort de varianta initiala;
Pentru anumite facilitati hotelul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel, solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;
Documente necesare calatoriei:
Pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara sau carte de identitate valabila.
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste).
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Schimbarea de serii
Cazarea /eliberarea camerelor Cazarea turistilor individuali cat si cei ce sosesc cu autocarul, se va face incepand cu ora 14:00 (in functie de disponibilitate), iar eliberarea camerelor se va face in ziua plecare la ora 10:00. Pentru eventualele daune , fiecare calator raspunde material. Daca turistul paraseste camera inainte de sfarsitul sejurului  nu se ramburseaza contravaloarea zilelor ramase din sejur.

Cere o oferta de pret!Fa click AICI!